Julaftonsmorgon

Julafton startade med att katterna öppnat dörren och satt och lekte i min säng. Inget mysigt uppvaknande som när dem kommer och vill mysa. Nu var båda två helt uppe i varv och hoppade runt som två duracellkaniner. Tog mig upp och på undervåningen väntade resten av familjen med julskinksmackor, julmust och julklappar. Vi har ju vår lilla tradition inom familjen, att öppna varandras julklappar innan dagen drar igång. Fick b la skalet på bilden. Så fint! Senare under dagen fick jag boken, tror att det är en bra bok att läsa lite då och då.

Första stoppet var farmor och farfar. Det vankades julfrukost i form av tomtegröt, ännu mer julskinksmackor och andra gottigheter.

Efter frukosten tog vi oss vidare in till vardagsrummet för paketöppning och fika. Tror inte att någon missat vilken dag matintaget är som högst på? Dino har överväldigad över sin julklapp.

När klockan slog tre smärte regnet på rutan och Kalle Anka sattes på. Jag somnade och vaknade när programmet var slut. Hade ont i njuren och lite lätt feber. Kalle Anka faller inte riktigt mig i smaken, så jag brukar faktiskt alltid somna då. Gosade lite till med Dino och åkte sedan hem för en snabbvisit hos katterna.

Gillar

Kommentarer

hildasundler
hildasundler,
Sjukt fina bilder! Jättefin blogg också!
nouw.com/hildasundler