Julklappstips och gott

Vet ni vad? Det är bara trettiotre dagar kvar till jul! #julfreak123 Nu dröser frågorna om vad man önskar sig in och julklappsshoppingen är igång för fullt. Jag brukar tycka att det är svårt att veta vad man vill ha, men ännu svårare att veta vad man ska köpa till andra. ÄNDÅ har jag lyckats få ihop en del tips till er! Allt på bilden finns på Ellos.

Kläder - Bara jag som älskar att få mysiga tröjor, stilrena byxor eller ett gulligt pyjamassätt i julklapp? Sådana saker uppskattas alltid. Tycker det är så fint att se hur folk tolkar en som person, det syns så himla mycket i kläderna man har på dig och på kläderna personen du fått gåvan från valt ut.

Parfymer - För mig är parfymer en stor favorit. Som liten samlade jag på flaskor av alla slag, men det slutade tyvärr i att jag bara använder ett fåtal. Min favorit är Clean shower fresh. Den luktar extremt fräscht, men en fruktig touch. Älskar! Daisy skulle jag säga doftar liknande, men ändå annorlunda. Den är mer fruktig än vad Shower fresh luktar, men är inte sådär jobbigt tung som parfymer kan tendera till att göra. Köp parfymer i julklapp till andra. Tips tips tips

Väskor - På min önskelista står faktiskt träningsväskan från Nike relativt högt. En väska som jag kan använda i skolan när dans står på schemat, så slipper mina träningskläder ligga i min vanliga blink blink. Annars skulle jag säga att väskor alltid går hem. Man kan aldrig ha en väska för mycket ;-)

Nagellack - Att gå runt med jordnära färger på naglar gör mig varm i själen. Älskar att måla naglarna i färger som inte syns så mycket, men som ändå finns där. Det känns så fräscht.

Morgonrocken - Sist men inte minst - morgonrocken. Min favorit som räddat mig i många stunder så vädret varit olidligt kallt. Jag använder min varje morgon när jag ska upp, när jag kommer hem från skolan och på kvällarna innan jag ska lägga mig.

Och vet ni en sak som är riktigt riktigt bra? Att Rabble finns. Rabble är en sida där ni kan hitta kuponger och rabattkoder till olika hemsidor. Finns massor att välja på. Just nu har de en kategori som heter julklappstips och där har de samlat massa olika butiker som har mängder med julklappar. Ni hittar dit genom att klicka HÄR. Även HÄR finner ni lite roliga julklappstips! 

Gillar

Kommentarer

lovisabergquist
lovisabergquist,
Så snygga byxor!!
nouw.com/lovisabergquist
Ellendelin
Ellendelin ,