"kiss the one who turn back time for you"

Igår låg jag i soffan framför min favorit serie och hade en hel del ångest. December för mig var en ganska tuff månad och allting som påminner om den kan förvandla solen ovanför huvudet till ett tungt regnmoln, som tar lång tid för sig att försvinna bortåt.

I avsnittet har en kvinna legat i koma i över en månad och vaknar. Hennes man har väntat vid hennes sida under hela den tiden. Det är nyår, hennes läkare velar mellan vilken kille hon ska välja och kvinnan säger, efter en diskussion om läkarens kärleksliv, "kiss the one who turn back time for you". Samtidigt har hennes man hämtat en flaska bubbelvatten, missat tolvslaget och spolat tillbaka inspelningen dem har på datorn - för att kunna fira det med sin fru.

Då började jag gråta. Av lycka. Samtidigt kom L in i rummet och hela jag fylldes av en sån otrolig lättnad. En tacksamhet. Så jag kunde inte låta bli att fälla ett par tårar (eller ett helt vattenfall), kyssa honom och visa honom vad jag nyss sett.

Jag tror att vi är dåliga på att visa tacksamhet för människorna runt omkring oss. Eller för vart vi är i livet och vart vi kommer ifrån. Det är lätt att glömma bort hur allting formar oss till människorna vi är idag. Jag är så tacksam för hur allting är idag och att jag, trots all ångest, mår så jävla bra. Mitt december var allt annat än lätt, men jag kan ändå titta tillbaka och vilket otroligt stark människa jag är idag. Hur mycket jag växte inom mig. Regnmolnet försvinner lite lättare för var dag som går. Jag skymtar solens strålar.

#bestofnouw #texter #nouw2020

Gillar

Kommentarer

Maria,
Väldigt tänkvärt. 😊
www.rmrelining.se/
Ellendelin
Ellendelin ,
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh jag håller med dig! Så lätt att ta de i sin närhet för givet! Jag försöker vara noga med att berätta för min sambo hur bra han är men det är ju så lätt att glömma och peka ut sånt som är "fel" istället :'(
nouw.com/celinelundqvists
Ellendelin
Ellendelin ,
Det är jättelätt att glömma ❤️ men alla fina ord uppskattas ju alltid
nouw.com/ellendelin