Konfirmation

Idag har lillasyster min konfirmerat sig. Känns inte alls som två år sedan jag stod i samma kyrka och uppträdde med mina konfirmandkompisar. Jag kände på hur nervösa alla var, men hur kul de ändå hade. Tiden går så fort! Konfirmanderna bjöd på teater, sång och många goda skratt.

Alla konfirmander samlade!

Efter gudstjänsten åkte hela ligan hem till oss för lite cesarsallad, prat och tårta. Salladen var hur god som helst och alla verkade ha det trevligt, vilket är superkul! Det blev mycket småprat och många minnen som delades. Man träffas ju inte varje dag precis. Det skrattades också en hel del. Mina små sysslingar som precis fyllt ett år tog mycket av uppmärksamheten, men dom är ju för söta så det gör absolut ingenting. Man är ju inte ett spädbarn länge ;-)

Tårtan som jag tyvärr inte kunde äta, men fin var den! När tårtan var uppäten stannade folk kvar ett tag och pratet fortsatte. När dom sedan gått hem satte vi på gladiatorerna, hällde upp godis och myste i soffan. Efter det satte vi självklart på Eurovision. Är inget jättefan man melodifestivalen eller eurovision, men att se Sverige är obligatoriskt. Turen var på min sida och Frans sjöng relativt tidigt vilket gjorde att jag nu kan ligga i min säng och kolla på ett avsnitt av Glee innan läggdags.

Gillar