Lämnar första året

Idag avslutade jag första året på gymnasiet.Ett år som gått alldeles för fort. Känns helt fantastiskt samtidigt som kroppen fylls av rädsla och ångest. Jag vill inte att skolan ska ta slut. Det är rutiner rakt igenom - ett socialt ställe där man umgås och har roligt med sina vänner. Vad ska man göra när skolan är slut?

Under mitt första år på Hulebäck har jag utvecklats både inom dansen men också som person. Ett år är både en kort och lång tid men framför allt en tid då det händer extremt mycket. Årets började med en del ångest. En ångest om att inte hitta vänner, att inte trivas eller inte passa in. Gymnasiet var något helt nytt och den lilla Ellen som då började var blyg och ganska rädd. Mitt i sin bygga-upp-sig-själv-process. Det var läskigt enkelt sagt. Men mina negativa visioner byttes snabbt ut mot glädje och positivitet när jag insåg vilken underbar klass jag börjat i och första veckan är något jag alltid kommer minnas.

Det är sjukt hur långt man kommer på ett år. Under sin tid på gymnasiet blir man en mer mogen och vuxen version av sig själv - man blir mer och mer självständig. Utöver min personliga utveckling som lett till den jag är idag har jag även gjort så otroligt mycket och speciellt med klassen. Vi gör spontana saker hela tiden och det innebär allt från att åka och bada till att ha mellomys. ÄLSKAR min klass så mycket att det var värt caps lock <33333

Så nu lämnar jag ettan och går på lov. Ser fram emot de två sista åren på gymnasiet och kommer njuta till fullo. Längtar extremt till dansen drar igång igen. Jag är så nöjd med mitt val och klassen jag hamnade i. Att gå estet känns som en given linje för mig, det ger mig en chans att utvecklas i det jag brinner för samtidigt som jag får den utbildning jag behöver för att plugga vidare efter skolan + att dagarna blir såååååååå mycket roligare! 

Gillar