LIFE UPDATE

I helgen körde jag ansiktsmasker för hela slanten. Började med min älskade lermask från GlamGlow, fortsatte med en ögonmask från Garnier och avslutade med en sheetmask från samma märke. Snacka om att min kväll var avslappnande.

Den här skönheten har flyttat hem till mig. En Louis Vuitton Boulonge. Är lite smått kär i den. Kollade runt på Instagram en eftermiddag och kom in på den här vintage sidan. Har alltid velat ha en Louis Vuitton, men priset har gjort mer ointresserad än intresserad. Så i början av veckan hämtade jag ut ett svart paket innehållande denna älsklingen. Extra roligt är det för att jag aldrig sett någon bära den här väskan.

En outfit jag provade ut ihop med mitt nya skärp. Vill verkligen investera i mer accessoarer så som skärp, hårspännen och smycken. Piffar upp vilken tråkig outfit som helst!

Jag och mitt hjärta skulle baka kladdkaka och handlade allt som behövdes. Dessvärre somnade vi båda två när vi kom hem och kladdkakan blev aldrig av.

Sist men inte minst har jag faktiskt färgat håret igen. Behövdes klippas och utväxten ska vi inte ens prata om. Blev en mörkare färg den här gången. Trivs så bra i det. Min frisör är så otroligt duktig på att få det precis som jag vill.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Men jäklar vilken väska, blev ju inte lite avis nu!!
nouw.com/ebbaalexandraa
Ellendelin
Ellendelin ,
Jag LEVER för den!!!! Trodde inte man kunde bli kär i en väska hehe...
nouw.com/ellendelin