Life update

Hej på er! Känns som att det var ett tag sedan jag skrev ett långt inlägg som inte bara inkluderar min vardag eller outfit inspiration. Kan börja med att säga att livet rullar på som vanligt. Är ovanligt lycklig hela tiden och mina dagar förgylls med extremt mycket skratt. Glädje förlänger livet! Funderat mycket på vad som gjort att jag är så lyckligt lottad att få leva med människorna jag lever och umgås med. Varje individ är guld värd!

Skolan är just nu ganska stressig. Nationella proven ligger bara runt hörnet (i maj börjar dom, men tiden går extremt snabbt) och plugget inför det har börjat kicka igång. Utöver det ska alla slutprojekt i kurserna påbörjas och göras så bra som det bara går för att betyget ska gå upp och inte sänkas. Mycket press sammanfattat. Jag gör mitt bästa, vilket är det enda jag kan göra. Ibland får bloggen lida, ibland får det sociala livet lida. Sånt är livet, det är bara att acceptera! Hade önskat att det fanns mer tid, de tjugofyra timmarna vi får per dag känns så extremt kort när det är så mycket man vill få gjort.

Tänker väldigt mycket på dansen också. Vi hade en ballerina som vikarie i tisdags och kan säga att det var den mest spännande danslektionen jag haft på länge. Hon trodde att vi var bättre än vad vi var, vilket i sig är ganska bra då vi fick utmana oss själva riktigt ordentligt. Hon lärde oss en vals och hur man gjorde massor med piruetter på rad. Nu vill jag helt klart ta mig in lite mer på balettspåret! Det är väldigt lockande att börja tåspets till hösten. Fick veta att tåspets hjälpte till med hållning otroligt mycket och att ha en utomordentlig hållning när man ska söka högskola ger än en otrolig fördel. Hållning är en stor del av tekniken!

Och ja, det här är typ precis vad mitt liv består utav just nu. Dans, träning, en del filosoferande, pluggande och hela den sociala biten.

Gillar