Livet är inte kronologiskt

Idag känns det som att jag bara spottat ut mig inlägg, vilket också lett till känslan av lättnad. Äntligen är jag tillbaka på banan igen. Har hämtat ny motivation och ny energi till det jag tycker är roligt. Det som förut gjorde att jag inte kände mig laddad inför föreställningarna imorgon har istället blossat upp till en brutal längtan. Vafan liksom - när har jag inte älskat att stå på scen? Hela dagen har jag läst bloggar, läst böcker och kollar på klipp som inspirerar mig. Kollat på folk som lyfter tungt, nya övningar att göra på gymmet, musikaler och artister som står på scen vilket gett mig en sådan extremt längtan efter mina drömmar. Mina drömmar om att stå på broadway, driva en stor blogg och kanske en dag släppa egen musik. Jag vill så mycket och under en längre period har jag känt mig fastspikad på samma plats. Det har varit en vägg runt omkring mig som skrikit "nej!!!!!" och hållit mig kvar där, på platsen där jag inte vill stanna.

Nu är längtan så extrem efter att få lyfta tungt på gymmet och efter att utvecklas. Tror faktiskt att mycket har med dessa två personer att göra. Deras bok är b ä s t. Hittar så mycket inspiration, både till livet men också skriftligt. Tänk vad en helt vanlig söndag kan bidra till.

(nu ska jag fortsätta läsa och ladda upp inför imorgon. Sovgott hjärtan - DRÖM STORT)

Gillar

Kommentarer

MartinaOlsson,
Hej! Jag vill bara tipsa dig om att lucka 5 i min julkalender nu är öppnad 😊 I dagens lucka kan du vinna ett superhärligt läppglans från Lady Green! Känner du att detta är någonting som du skulle vilja vinna? Klicka då på länken här nedan för att vara med och tävla!
http://martinaolsson.myshowroom.se/63860/julkalender-lucka-5-5/
(en ny lucka öppnas varje dag klockan 11.00 t.o.m. den 24:e december)
martinaolsson.myshowroom.se

Mest lästa