Lov + tankar

Lovet har gått så extremt snabbt, vilket det faktiskt brukar göra. Har varit skönt med ledighet men under ledighet blir det oftast bara sängliggande eller roligheter på schemat. Det har inte blivit något pluggande, vilket jag kommer få ta igen idag och resten av veckan. Inte jätteroligt att komma på såhär sista dagen. Utöver att inte ha pluggat inleddes lovet med festligheter hos Johanna och dagen därpå firades alla hjärtans dag med kompisar och bio. Så mysigt och en så bra film. Tränade också en hel del och träffat en hel del kompisar.

På lovet har jag känt så extremt mycket känslor. Som nämnt i förra inlägget har jag börjat tycka extremt illa om mänskligheten och samhället. Tycker inte alls att människor behandlar varandra som de borde bli behandlade - med respekt och ärlighet. Har kommit in väldigt mycket på ämnet feminism och börjat utforska det ännu mer. Det finns så mycket jag vill göra och så lite jag kan göra. Jag är en individ, en ynka individ. Det lilla jag kan bidra med är att inte uppmana till patriarkat och försöka jobba mot machokulturen. Ack, det är så svårt.

Förutom hat har jag kunnat sniffa på kärleken igen. Känns som att det var länge sedan jag kände någonting för en kille. Det här med kärlek är så himla svårt, man vet aldrig vad den andra personen känner, hur han tänker eller vad han vill. Det är skrämmande att känna man har känslor för någon. Jag vill inte falla utan att ha någon som tar emot mig.

Gillar

Kommentarer