MAKE THE BEST OUT OF YOUR AUTUMN

1. Sömn löser allt

Nu när det är tillbaka till rutinerna går det inte längre att slarva med sömnen. Lägg dig tidigt och se till att få dina åtta timmars sömn. Du kommer inte bara må bättre i kroppen, koncentrationen stiger och du känner mer glädje. Sömn gör underverk.

2. Rädda plånboken, sprid ut shoppingen

Vem vill inte uppdatera sin garderob med en snygg stickad tröja eller en ny kappa i ull? Vad man än vill köpa kostar det pengar och i höst ska vi vara ekonomiska. Planera dina köp och sprid ut shoppingen. Det finns nästan ingenting värre än att stå i mitten av månaden och inte ha några pengar kvar.

3. Planera din tid

I höst ska vi göra det mesta av vår tid - genom planering! Skola, jobb och fritid ska portioneras ut i kalendern. Se till att strukturera upp livet. Planera in roliga saker, men glöm inte det som måste göras.

4. Gå inte in med en negativ inställning, håll positiviteten uppe

Hösten är en mörk och dyster årstid som gör oss redo för den ännu kallare vintern. Gå inte in i dvalan av negativitet utan se årstiden som en nystart. Vad vill du förändra? Vad vill du förbättra? Allt som du velat göra går att göra nu! Gå in med en positiv inställning till mörkret och gör det bästa av situationen!

Gillar

Kommentarer

mooaandreasson
mooaandreasson,
Väldigt bra inlägg!
nouw.com/mooaandreasson
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Härligt och peppande inlägg <3
nouw.com/juliavnmelin
emsastemo
emsastemo,
peppigt inlägg. jag gillar det <3
nouw.com/emsastemo
SecretLioness
SecretLioness,