Min eftermiddag i bilder | Lunch på DaMatteo

Klockan ringde 5.15 och en trött Ellen klev upp ur sägen en kvart senare. Tidiga månar har aldrig varit min grej, speciellt inte nu när huvudet är inne något slags sommarlovsmode och kvällarna tenderar till att bli lite för sena.

Kolla bara!!!!

Jobbet gick bra i alla fall, som tur är! Efteråt mötte jag upp Emma för pizza. Tänk att lite bröd, tomatsås och ost tillsammans med tillbehör gräddat i en ugn kan vara så himla gott. Munnen vattnas bara jag tänker på det!

Vi åt på det populära DaMatteo, som är populära för sina goda pizzor (och goda kaffe). Jag tog en med pesto och seranoskinka medan Emma tog en med bara ost och tomater. Mums! Nyligen renoverade haket en bra stund, men kolla var fint det blev! Jag älskar kombinationen av rostfärgat tillsammans med jordnära och mörka färger. Det gjorde ni bra!

Vi satt och pratade ett bra tag om livet efter studenten. Det är så mycket olika känslor och att veta hur livet kommer se ut 50 år framåt känns läskigt. Tänk att livet nu är beroende av att man jobbar.

Det blev väldigt kallt inne på DaMatteo, så mellan bytet av kafé tog vi en runda på stan. Det är farligt med rea på varenda gathörn, men jag lyckades med att bara få med mig det som stod på listan. Ville gärna få med mig med ett par skor, men plånboken sa nej. Har så många hemma.

Ett stort tips om ni vill ha riktigt gott kaffe är att gå till Johan och Nyström. Ligger vid kungsportsavenyn. Lite dyrare, men mycket godare!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Sophiaa
Sophiaa,
Gud vad mysigt! och väldigt fina bilder ☺️
nouw.com/sophiaa
Ellendelin
Ellendelin ,
Åh, tack vad glad jag blir! 😊
nouw.com/ellendelin