Min fina söndag i bilder

Eftersom en hel del roliga saker hände igår ville jag att ni skulle få följa med hela dagen. Jag startade min morgon vid halv nio och laddade upp med en god frukost och familjemys.

Vid tolv tog jag bussen till gymmet och tränade marklyft. Har haft problem med min greppstyrka, men igår kändes det riktigt bra. Hade även bokat in ett kost och träningsseminarium. Jag var ensam där, men fick lära mig så mycket och seminariumet blev mer anpassat efter mig. Vi hade så trevligt!

Vi pratade bland annat om hur man på bästa sätt ska bygga muskler och att många gör fel i att träna för snabbt i sina övningar. Att göra en övning långsamt kan öka muskeltillväxten med 15-20%. Vi pratade också om kosttillskott och där var EAA det bästa kan kunde rekommendera. Jag lärde mig så mycket!

När klockan närmade sig fem kom Emma hem till mig för att ladda upp inför..

... spelning på Sticky Fingers!!!! Vår kompis har ett band (som jag skrivit om ett antal gånger i bloggen) och vi var där för att heja och lyssna på bra musik - dom gick förövrigt vidare till regionsfinal. Kul! Vi avslutade kvällen med ett glas vin och var hemma innan klockan slagit elva. En härlig söndag med andra ord.

Gillar

Kommentarer

jsfn
jsfn,
Härlig dag du haft! 😃
nouw.com/jsfn