Min födelsedag i bilder

Den stora dagen var kommen - min födelsedag! Igår fyllde jag hela tjugoett år. Tänk vad tiden går snabbt! Jag startade min dag med businessjobb och en varm kopp kaffe. L började tidigt och lämnade mig redan klockan fem på morgonen, men vi hann se julkalendern ihop. Mysigt!

Efter ett antal timmar framför datorn, tog jag fram dammsugaren som fick göra det den är bäst på. För att fira coronavänligt kom farmor och farfar förbi på förmiddagen. Vi åt julgodis och pratade om livets alla delar. Önskar såklart att alla kunde samlas, men under dagen fick jag många samtal och sms från människor jag har nära hjärtat.

När gästerna gått och L kommit hem, tog vi oss en promenad upp till systemet. Ni vet vid det här laget att jag älskar att dricka ett glas prosecco. Det är gott! Jag överraskades med en stor bukett rosor och en bukett liljor av min kära man. Åh! Väl hemma var det bara att förbereda inför...

.. att min älskade familj skulle komma över på middag. Jag lagade lax i ugn med en sallad med sparris som huvudingrediens. Vi köper oftast hela laxsidor, det är otroligt mycket godare än laxen från frysdisken. Antingen skär man upp fisken i klassiska bitar, eller så tillagar man den hel - som igår! Jag hade salt, chiliflakes, dill och citron på. In i ugnen på 200 grader i 30 minuter. SÅ GOTT! Förutom salladen serverades också en fantastisk remouladsås från fiskbilen på Linnégatan. Önskar att ni alla fick smaka!

Det finns nästan ingenting bättre än vår lägenhet när det är mörkt ute och alla lampor får visa sitt ljus. Jag fick gardinstänger som jag och L dragit oss så länge från att köpa. I tider som dessa blir en tur till Ikea inte lika självklar. Men äntligen säger jag! Kommer bli ett helt annat mys hemma nu.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Starkgenomlivet
Starkgenomlivet,

Grattis!! Och gott med lax🥰

nouw.com/starkgenomlivet
Johannagrahn
Johannagrahn,

Stort grattis i efterskott ❤️🍾

nouw.com/johannagrahn
Sofiealkerud
Sofiealkerud,

Vilken mysig och härlig födelsedag! Grattis i efterskott!

nouw.com/sofiealkerud
ebbabrage
ebbabrage,
Åh grattis i efterskott fina du!!
nouw.com/ebbabrage
beattriicee
beattriicee,

Men så mysigt du hade det!! Och stort grattis igen i efterskott!! ❤️❤️

nouw.com/beattriicee
evelinajosefines
evelinajosefines,

Åh! Grattis i efterskott!!

nouw.com/evelinajosefines
KateOgembo
KateOgembo,

Grattis i efterskott finaste! mysigt att spendera dagen med familjen och få träffa farmor och farfar lite. Den där laxen ser ju gudomlig ut!<3

nouw.com/kateogembo
AngelinaRose
AngelinaRose,

Grattis i efterskott

nouw.com/angelinarose
linneassofie
linneassofie,

Nej men åh vilken mysig födelsedag! Grattis i efterskott 😊!<3

nouw.com/linneassofie
LouiseEdling
LouiseEdling,

Vilken mysig födelsedag du verkade ha<3

nouw.com/louiseedling