Min helg

Jag valde att ta en paus från bloggen ett par dagar. Nu när skolan är igång igen kändes det bra att komma igång med rutinerna igen utan att behöva tänka på annat. Skolan kommer alltid behöva gå först, trots att det finns hundra andra saker som är mycket roligare.

Min fredag var helt olik från alla mina andra fredagar. Med två lektioner inställda blev dagen väldigt kort. Hann jobba både på gymnasiearbetet och en uppsats samtidigt som bussen anlände hemma innan klockan två. Lyxfredag!

På kvällen gick jag och Emma på bio och såg Mordet på Orientexpressen. Hade extremt höga förväntningar med gick ut ganska besviken. Filmen var absolut inte dålig, men vissa delar gjorde filmen långtråkig. Som jag och Emma sa, helt klart sevärd men vi hade inte sett den igen.

Resten av helgen har jag varit på jobbet. Jag jobbar ju varannan helg och andra helgen i januari blev en sådan. Igår var restaurangen ganska tom på gäster och idag var det tvärtom. Det är så otroligt skönt att komma hem och lägga sig i sängen med ansiktsmask efter en lång varm dusch. Nu ska jag kolla på Bron innan jag lägger mig och sover. 

Gillar

Kommentarer