Min kväll genom telefonen

Igår var en väldigt jobbig dag psykiskt. Kämpade med massa hjärnspöken och hade svårt att hantera ångesten på kvällen. Jag är ju en sådan människa som gråter för att släppa ut känslor och igår kändes allting väldigt påtagligt. Livet var väldigt jobbigt.

Lyckligt nog har jag världens finaste vän som bjöd hem mig på middag. Jag behövde verkligen en kväll som bara innehöll skratt och glada miner - och med Emma har jag aldrig en tråkig stund. Till middag lagade vi svamprisotto. Fasiken vad gott det var! Den var sådär perfekt krämig och svampen gav en härlig textur till det hela. ÅH!

Och medan risotton stod och kokade upp gick vi ut och plockade äpplen. Till efterrätt bakade vi nämligen en äppelkaka med glass och latte som tillbehör. Skojar inte när jag säger att vi åt hela själva. Ett bevis på att den var god. Jättegod. På tvn rullade Djävulen bär Prada som är en av mina favoritfilmer sedan många år tillbaka och när den var slut och våra magar fyllda gick vi upp och gjorde oss en ansiktsmask innan min fina mamma kom och hämtade mig.

Nu är jag klar för sängen och känner mig fylld med positiv energi. Denna veckan är fylld med roliga aktiviteter. Idag känner jag att ångesten inte alls är lika farlig. En kväll som denna var mer än behövligt.

Gillar

Kommentarer