Min morgon + tankar om valet

Såhär ser min morgon oftast ut nuförtiden. Jag i en morgonrock tillsammans med grötskålen och den obligatoriska kaffen - med havremjölk i. Kan dagen starta på ett bättre sätt? Tror nästan inte det.

I morse ringde klockan vid halv åtta och jag tog mig envist upp ur sängen. Just nu är det ingen hit att kliva upp ur sängen på morgonen kan jag säga er. Kallt som tusan. En varm säng väger tyngre än ett kallt golv. Ett av mina mål nu till hösten är att gå upp tidigare och det är ingen nyhet att jag nu behöver träna extra hårt.

Vad tycker ni förresten om valresultatet, även fast det nu gått ett par dagar? Jag tycker det är synd att det inte blev något regeringsskifte i år med tanke på hur mycket den föregående regeringen lovade, men som inte blev av. Det är så synd att människor får ta skada för att politiker inte tar saken på allvar och lovar saker som inte blir av. Om ni förstår vad jag menar. Älskar att både Centern och Kristdemokraterna fick höga siffror jämfört med föregående år. GIRL POWER! Det är viktigt tycker jag. Sedan är jag som många andra ganska skärrad över att SD fick så bra siffror. Många debatterande i valvakan förklarade ju att många gått över till partiet för att de andra partierna svikit väljarna i t ex integrationsfrågan, vilket jag kan förstå, men det skymmer ju fortfarande inte undan de fruktansvärda åsikter som många i partiet har. Jag kan tycka att man som politiker ska uppträda professionellt. Man slåss inte med järnrör och man uttalar sig inte öppet rasistiskt eller kränker folk för hur dem ser ut eller vilker religion man valt att följa. Det är inte professionellt.

Nu kom jag in väldigt mycket på politik, vilket inte alls var meningen, men det känns så skönt att bara uttrycka sig. Vad tycker ni? Kom ihåg att hålla en god ton och RESPEKTERA varandras åsikter.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Linneaekberg
Linneaekberg,
Jättebra skrivet, håller helt med dig!!! Och fyfan va snygg du är<3<3<3
nouw.com/linneaekberg
Ellendelin
Ellendelin ,
GUD VAD GLAD JAG BLIR LINNEA!!! Fina du <33
nouw.com/ellendelin
HannaDisaDaniela
HannaDisaDaniela,
Varför behöver du träna extra hårt nu? Och jättebra skrivet som vanligt❤️
nouw.com/hannadisadaniela
Ellendelin
Ellendelin ,
TACK Hanna!! Jag behöver träna extra hårt på att kliva upp på morgonen haha, snoozar alltid minst en halvtimme. Vill helt enkelt komma bort från en dålig vana. Kram på dig! <3
nouw.com/ellendelin
celineryden
celineryden,
Håller helt med dig!
nouw.com/celineryden
Cassiesdagbok
Cassiesdagbok,
Känner igen den obligatoriska muggen med morgonkaffe. Visserligen kör jag vanlig mjölk, ibland svart men ändå 😊
Vad gäller valet kan man säga lite vad man vill, väldigt splittrad till resultatet av detta valet, återstår nu att se hur regeringen blir.
nouw.com/cassiesdagbok