Min onsdag i bilder

Innehåller reklamlänkar

Godmorgon! Jag och L har varit vakna en stund, ätit frukost och sitter nu med varsin kaffe. Igår var en supertrevlig kväll och jag vill ta med er på den.

Kvällen började med att jag snabbt sprang in på Kicks och köpte påfyllning på min Lumene Oil-Cocktail (klick), men fick också med mig Clarins Comfort Lip Oil (klick) som jag velat testa länge. Gick bort till Systemet också och köpte en flaska vitt till mig och L.

Såhär gick jag klädd igår. Jeans från Ginatricot, skor från Scorett, linne från Nelly, kavaj från Monki och väska från Hvisk. Kände mig så fin, men otroligt besviken på att mina lockar åkte ut så fort. Mitt hår är hopplöst när det kommer till frisyrer..

Efter min tur till System mötte jag upp Felicia som var dejten för kvällen. Hon slutade sitt jobb och vi började promenera upp mot The Parlour som vi bokat bord hos.

Vårt bord var på insidan, men glasväggen var öppnad, så det var precis som att sitta ute. Väldigt skönt när det började bli lite kyligare mot kvällen.

Vår servitris var helt underbar. Hon rekommenderade mat och var rolig på det. Precis som man vill ha när man är på restaurang. Vi började var varsin drink och gick igenom menyn. Min drink var av ananaskaraktär, men otroligt stark. Om jag inte missminner mig hette den Tiki Caution.

Jag beställde tuna taco, veggie taco och dumplings. Charmen med stället var att man fick in maten pö om pö, vi fick till exempel in tacosen först och ett tag senare dumplingsen. Jag är inte van vid rå fisk, eller jag tycker inte om det på ren svenska, men tonfisken var väldigt god. Blev positivt överraskad!

Veggie alternativet var friterad (icke friterad om man ville ha vegansk, vilket Felicia tog) och även där blev jag överraskad. Har aldrig ätit friterad avokado förut. Så gott!

Dumplingen var goda men såsen de serverades på var alldeles för salt, så nästa gång kommer jag be om såsen bredvid. Här började vi runda av kvällen, tog en promenad ner till Nordstan och tog varsin buss hem.

Jag åkte bort till L och vi myste med varsitt glas vitt. Vinet jag köpte var inte jättegott, men funkade. När klockan slagit strax efter 01 sov båda två som små barn och idag vaknade vi någon gång runt elva. Idag ska vi bara mysa. Vad ska ni göra?

#bestofnouw #nouwoutfit

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

BenteBrathen
BenteBrathen,
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men HERRE vad gott det såg ut!! MUMS <3
nouw.com/matildaberlin
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men omg vilken mysig dag du hade! Kul när man blir så positivt överraskad också ju 😍🙏🏻 Älskar din outfit, måste dra mig till Gina nån dag alltså!
nouw.com/emmaengstrom
isabylund
isabylund,
Nej men det där såg ju hemskt trevligt och gott ut. VIlken kväll <3
nouw.com/isabylund
happyM
happyM,
Men snälla vad gott!!! ❤️ Kram
nouw.com/happym
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,
Men nomm, nomm !
Annars ett ställe som du kan rekommendera i Göteborg?
nouw.com/dreamandcreativity
Linda,
Så snygg kavaj!
lhsmaskiner.se/