Mina favoritpoddar

Alla poddar finns i podcast-appen

Tror inte någon missat min kärlek till att lyssna på en podcast och faktiskt starta dagen med att lyssna på andra när de diskuterar allt mellan himmel och jord. En liten kul (eller jobbig) grej är att jag allting måste lyssna på en podd från början, alltså starta på första avsnittet. Tycker det är mysigt att få följa med på hela resan.

I nöd och lust med Petra och Linn - Är ett stort fan av Petra Tungården och att hon har en poddcast tillsammans med Linn gör allting så mycket bättre. Handlar mycket om killar, kärlek och jobb. Blir så himla inspirerad till att allting vara mitt bästa jag.

Mathilda och Andrea av Mathilda och Andrea - Supermysig podd av Andrea Hedenstedt och Mathilda Ljungquist. Inte hunnit lyssna på deras nya serie, men tror den kommer vara suverän!

Onsdagsbubbel med Hanna Friberg och Dasha Girine - Älskar Hannalicious, hon är så underbar. Följde hennes förra podd Måndagspepp och följde därför automatisk över till Onsdagbubbel. Dasha har jag precis "lärt känna" och hon verkar supermysig hon med. Tyvärr har Onsdagsbubbel tagit en paus, hoppas att de är tillbaka snart!

Vad sa hon med Alva Frostander och Olivia Hageus - Älskvärda tjejer som är ärligare än någon annan. Riktigt härlig podd utan spärrar, vilket jag älskar. Tar upp ämnen som andra inte riktigt pratar om och är allmänt härliga. Vad sa hon har dock slutat podda nu, vilket är tråkigt, men poddarna som existerar är underbara!

  • Postad i: posted_inTips

Gillar

Kommentarer

MajaBaggner
MajaBaggner,
Älskar när folk ger inspiration och visar! Roligt att vi har samma poddar på listan 👌🏼🌟 Gör flera sådana här.