Mina helgplaner

Den här veckan har bara susat fram och jag som lever två dagar bakåt, har fortfarande inte kommit in i helg-feelingen. Huvudet blir alldeles förvirrat när dagarna går ihop men nu är jag ledig från jobbet i två dagar och ska njuta till fullo!

Fredag: Idag ska jag möta upp två gamla klasskompisar för lite mys i solen. Vi har väl egentligen inte bestämt vad vi ska göra exakt, men mysigt kommer det bli! Linnéa har fått ära att hjälpa mig fota lite content, men annars blir det kanske en picnic på en gräsplätt eller lite häng på en uteservering!

Lördag: Jag och L har blivit med lägenhet!!!!! Så lördagen tillägnas åt att köpa porslin och diverse köksgrejer så att det är klart. Vi ska kika på priser på soffor och köksbord etc, men det mesta ska nog inhandlas second hand - till att börja med. Allting kom så plötsligt, men vi är otroligt nöjda. Nu blir vi stadsbor!

Söndag: Jag ska storstäda huset, mysa med familjen och sedan åka in till jobbet för ett kort arbetspass. Ska egentligen bara stötta upp där det behövs, men en söndag är alltid trevlig att jobba. På kvällen ska vi fira mamma på mors dag och bara mysa!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Åh grattis till lägga! Låter som en perfekt helg för dig, bra blandnng av saker 😊 <3
nouw.com/isabylund
Ellendelin
Ellendelin ,
TACK ❤️ Ja, en riktigt mysig helg!
nouw.com/ellendelin
amandassofi
amandassofi,
Grattis till lägenheten!!
nouw.com/amandassofi
Ellendelin
Ellendelin ,
Åh med tack!!!
nouw.com/ellendelin