Mina planer för vecka 44 / vi åker till....

Hej gänget! Livet är lite upp och ner just nu. Min rygg har blivit dålig igen och blev hemskickad från jobbet idag. Ska vila resten av dagen och sedan bolla med mamma om jag ska åka iväg till läkaren eller om jag ska börja med rehab direkt och sedan se vad som händer. Jag misstänker stressfraktur, som jag hade för två år sedan, eller diskbråck och båda två har samma behandling - dvs rehab.

Men nu kollar vi på resten av veckan!

Tisdag: Äntligen semester säger jag bara! Kommer försöka starta dagen på gymmet, annars kommer jag packa det sista. På förmiddagen har jag frisörtid för en uppfräschning av barret och därefter massage. Det ska bli härligt.

Onsdag: Jag och Linus drar till Köpenhamn!

Torsdag: En dag full av aktiviteter i Danmarks huvudstad, men inte för stökigt. Vi ska bara mysa. På kvällen har vi bestämt oss för att kolla in Tivolis halloweentema. Kommer det slå Lisebergs?

Fredag: Vi firar årsdag tillsammans <3 Jag och mannen min ska mysa hela långa dagen, spana efter en mysig restaurang och äta en god middag med rödpang.

Lördag/Söndag: Lördagen har vi lagt på shopping. Vill gå runt på alla shoppinggator och kolla in stickade tröjor, huvtröjor, skor och allt var det innebär. Ta en paus på ett mysigt kafé, äta en god lunch och bara vara. På söndagen åker vi hem igen. Tåget går på kvällen, så har hela dagen på oss att fylla dagen.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
åh men myyyys med getaway sådär en vecka i oktober 😉 Hoppas det blir toppen och att ryggen blir bättre! Kram <3
nouw.com/isabylund
Ellendelin
Ellendelin ,
Ska bli så skönt! Och tack så mycket! Tror min kropp är i stort behov av en semester faktiskt ❤️
nouw.com/ellendelin