Mina planer v. 23

Måndag: Ny dag - nya möjligheter! Klockan ringde 4.30 i morse och jag var på jobbet vid 06. I eftermiddag ska jag träffa en förhoppningsvis nyfunnen vän. Vi ska antingen till Slottskogen och mysa eller sätta på en uteservering om det inte är smockat. Sedan ska jag hem och börja packa lite grann inför flytten.

Tisdag: En oklar dag än så länge. Jobbar kväll men försöker byta till ett morgon pass. Oavsett är dagen uppbyggd på samma sätt. Städning och förberedelser inför onsdagen.

Onsdag: Studenten för lillsyrran!!! Vi får hem ett litet antal gäster på förmiddagen, så syrran kan firas. Det ska vara fint väder, så ett stort tält ska ställas upp så gäster inte behöver sitta och trängas.

Torsdag: Jag är ledig och ska fixa och dona inför flytten. Vi har ett gammalt matbord som ska målas om, för att passa i nya lägenheten, så jag ska slipa större delen av dagen. Blir även en del packande.

Fredag: Jobbfredag. Ska packa på förmiddagen och sen blir det jobb!

Helgen: Min jobbhelg. Eftersom jag jobbar kväll mina jobbhelgen när dagarna bli rätt lugna. Ska försöka åka iväg och träna båda dagarna, beroende på hur jag känner. Annars blir det packa.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åhh lycka för din syrra och vilket magpirr hon måste ha nu!! Hoppas hon får en superbra dag <3 Ha nu en jättefin vecka fina Ellen <3
nouw.com/emmaengstrom
Ellendelin
Ellendelin ,
åhh jag tror hon är jättenervös!!! Detsamma Emma ❤️❤️
nouw.com/ellendelin
dks
dks,
Ha en fin vecka <3
nouw.com/dks
Ellendelin
Ellendelin ,
Elin,
Vad ambitiös du är som pallar ta dig upp så tidigt.
erlokalvard.se/
Ellendelin
Ellendelin ,
Det måste man om man börjar 5.45 haha, men åhhh vad jag inte tycker om det...
nouw.com/ellendelin