Mina planer v.25

Hej! En ledig måndag är inte fy skam. Vaknade bredvid L och vi myste en del på morgonen innan han körde oss bort mot jobbet. Han för att jobba och jag för att promenera hem. Idag har jag bara stekt i solen. Lyckades bränna ryggen lite, men bara en viss del. Måste ha missat den med solkräm..

Tisdag: Jag börjar 5.45 men slutar redan vid två. Möter upp L någon gång här och mot kvällen ska vi möta upp ett gäng kollegor för att mysa vid en sjö.

Onsdag: Är ledig och ska möta upp Linus för att åka till Ikea och handla diverse saker som inte kunde inhandlas senast vi var där. Vi får se vart vi åker efter det.

Torsdag: Sover jag hos L borde morgonen vara allt annat är omysig, vaknar jag upp hemma blir det fortsatt packning och mot kvällen blir det jobb. 14-22.15 står på schemat.

Fredag: Midsommar! Har inga planer alls en dag som denna. Mamma är sjuk och det är dumt att samla alla i familjen i onödan. Covid är faktiskt inte över. Blir förmodligen en mysig lumch och middag hemma.

Helgen: Jag har bytt helg med en kollega och stänger därför butiken lördag och söndag. Min plan är att träna samt packa, det börjar närma sig flytt!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

nellielillskog
nellielillskog,
Spännande med flytt snart ju! Låter som en mysig vecka annars! KRAM
nouw.com/nellielillskog
Ellendelin
Ellendelin ,
Otroligt spännane, längtar varje dag 💞
nouw.com/ellendelin
oliviamalm
oliviamalm ,
Gud vad skönt med en promenad 😊
nouw.com/oliviamalm
Ellendelin
Ellendelin ,
Promenader är svårslagna! 🧡
nouw.com/ellendelin