Mitt ärligaste inlägg någonsin

Jag har tänkt väldigt mycket mycket det senaste. På livet. Det komplexa livet. Hur vi ständigt möts av motgångar såväl som framgångar och hur livet lär oss hur vi ska tackla händelserna. Att vi genom livet möter folk som vi tror ska vara en del av oss tills döden skiljer oss åt, men som sedan lämnar en lika fort som det startade.

För ett par dagar sedan hade jag en sådan där dag där ensamheten som krypandes och allting jag gjorde kändes fel. Även fast jag är en ganska känslig person när det kommer till känslor är jag väldigt reseverad när det kommer till att prata om dom. Ofta blir det att allting stannar på insidan - till bägaren rinner över och tårarna strömmar ner för kinderna. I ensamhet taklar man livets baksida. En svidande känsla av att inte räcka till. Att inte vara alla tilllags. Den känslan är inte vacker.

För att trösta mig själv låg jag och högt rabblade upp allting som jag var bra på. Även fast jag visste att det var min egen röst som ekade kändes det skönt att få höra något. Det kanske blir extra speciellt när man är så ärlig mot sig själv. Det är så lätt att glömma bort det här med att berömma sig själv och det man är bra på. Sen gillar jag ju att gråta. Det låter helt sjukt när man lägger upp det så, men det blir nästan som terapi. Tårarna symboliserar känslornas språk. Ett sätt att kommunicera med mitt inre. Mina sorgsna tankar. Dom har vi ju alla.

Idag är det inte ångest jag pratar om utan en ren sorg som vandrar runt inombords. En sorg som inte alltid kan förklaras med ord och som inte alltid behöver ha ens en förklaring. Det är livet att inte alltid känna 100% bra. Perioder kommer när man känner sig bortglömd och ensam, men man får aldrig glömma personerna man faktiskt har. Det är viktigt.

Ha en fin fredag hjärtan.

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Förstår hur du menar. Jag är också väldigt reserverad och pratar sällan eller aldrig om hur jag mår. Jag har lättare för att skriva. Hoppas du får känna dig lite bättre till mods snart ❤️
nouw.com/naatly
Hannagrinvald
Hannagrinvald,
Oj va bra skrivet! Kan verkligen relatera<3
nouw.com/hannagrinvald
SaraFogelström
SaraFogelström,
❤️❤️❤️❤️❤️
nouw.com/sarafogelström
Josefine
,
Jag hittade in på din blogg av en slump häromdagen, och den är redan en av mina favoriter. Tack för att du delar med dig Ellen, kan relatera så mycket till det du skriver <3