Mitt nyår, söndagsmys & en dag i tvättstugan

Nyår nyår nyår. Vart ska jag börja? Jag och L tog en sovmorgon. Vi ville ha en stressfri dag utan måsten och krav, något sista dagen på året oftast brukar innebära. Just massa måsten och meningslösa krav. Jag vaknade med vad jag trodde var en fruktansvärd ryggvärk, men tänkte inte mer än så. Min gamla ryggskada visar sig emellanåt, men burkar gå över snabbt efter det.

Vi tog oss ut på en promenad. Första destinationen var systemet, där vi fick med oss ett otroligt gott rött vin hem, och andra destinationen mataffären. Mitt så kallade ryggont blev värre och värre. Fram emot tolvslaget blev det så intensiva smärtor att jag ringde 1177, som bad mig åka in till akuten. Så där mina hjärtan - där spenderade jag mitt nyår.

Det visade sig vara njursten på ena sidan och en påbörjad infektion på andra. Samtidigt har jag en pågående urinvägsinfektion, som förmodligen legat labilt i kroppen ett tag.

Idag går jag på antibiotika, men har fortfarande väldigt ont. Inser att det kommer bli ett sjukhusbesök till om smärtan inte lägger sig. Det både oroar mig och gör mig lugn. Man ska inte ta sjukvården för givet och definitivt inte sin hälsa. Hade jag varit eftertänksam hade det varit självklart att det var njurarna, men för engångsskull hoppades jag på något annat.

Idag är det söndag och jag har myst med L hela morgonen. Om en liten stund väntar ett par timmar varvat med tvätt och jobb. På det ska jag njuta av en lermask, peeling och massa hudvård - precis det jag älskar. Och perfekt för en söndag! Self care står högt upp bland mina mål för 2021.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,

Samma här! Älskar ¨Self-care¨ söndagar! Kram!

nouw.com/hannakarlzzon
Sofiealkerud
Sofiealkerud,

Krya på dig och hoppas det blir bättre snart!

nouw.com/sofiealkerud
malinkirstine
malinkirstine,
Krya på dig vännen <3
nouw.com/malinkirstine
oliviamalm
oliviamalm ,

Åh fina du, krya på dig <3

nouw.com/oliviamalm