My morning // xx

När går du upp?

Det beror helt på vilken dag det är. På skoldagar varierar det mellan halv sex och halv nio och på vardagar är varierar det mellan halv sju och halv ett. Men på lediga dagar går jag helst upp vid halv nio, då har man hela dagen framför sig!

Vad är det första du gör varje morgon?

Tänder min nattduksbordslampa (långt ord haha) för att vakna till och sedan läser jag det viktiga som hänt på min telefon. Alltså typ nyheter, mejl och eventuellt sms. Sen går jag upp och gör frukost!

Hur lång tid tillbringar du i badrummet varje morgon?

Inte alls lång tid. Max femton minuter. Tvättar ansiktet och borstar tänderna, möjligtvis ett toalettbesök.

Är frukost viktigt?

JA! Frukost har alltid varit viktigt för mig, inte bara för koncentrationen i skolan men också för att jag är så låg på morgonen. Behöver få i mig något och äta. Sen är det ingen nyhet att jag älskar frukost, så för mig är det en självklarhet! Gröt, avokadomackor, toasts - hur man kan motstå det?

Vad äter du till frukost?

Vanligtvis blir det min traditionella lilla grötskål med bär och müsli, men finns det avokado hemma blir det avokadomackor med cayenne- och chillipulver och blir jag inte mätt på det lägger jag till en skål med soygurt och müsli. Kaffekoppen är ALLTID med. Det är så mysigt att njuta av en kopp kaffe på morgonen.

Är du morgontrött?

Beror på hur jag sovit på natten och om det är kallt i rummet när jag vaknar.

Vad har du för alarm?

Sleep Cycle! Älskar den appen. Skön att vakna till då den väcker än när man är som minst i sömnläge. Har ingen speciellt alarmton, utan appen skiftar låt. Hatar att vakna till ett typiskt alarmljud. Vaknar mycket bättre med appen!

Vad är det bästa med morgonen?

Att äta frukost. Jag älskar frukost.

Hur går det helst klädd på morgonen?

I min morgonrock eller i en tjocktröja med mina yogapants. Gärna med raggsockar till!

Gillar