Naturen slutar aldrig förbrylla mig

Alla bilder är helt obehandlade!!!!

Har ni sett något så vackert? Det finns nästan ingenting bättre än kvällar under en solnedgång. Igår var det ett riktigt oväder i Göteborg och blixtarna slog ner. Först regnade det bara inne i staden, men efter en ganska lång stund nådde det även oss utanför.

Om ni tycker att det var vackert hos mig så skulle ni se hur det såg ut inne i stan. Alldeles oranget, som att någon lagt på ett filter.

Jag skulle kunna sitta och titta på det här hur länge som helst. Det är som att en harmoni lägger sig över mig. Jag blir lugn. Vet inte riktigt varför, det är nästan som terapi. Önskar verkligen att varje kväll var såhär vacker. Vår värld är verkligen en vacker plats. Det är så synd att vi förstör vår planet.

Jag försökte hysteriskt att ta bilder på blixtarna, men det är svårt. Här är två jag lyckades med. Men ni ser ju - nästan omöjligt!

Idag är det dock lite finare väder och jag jobbar kväll. Ska se till att fixa min cykel så att mina resor till jobbet går lite effektivare och lite snabbare. Innan det ska jag städa mitt rum. Just nu känns det lite ur balans, om man säger så. Hoppas ni får en underbar dag!

  • Postad i: posted_inFoto

Gillar

Kommentarer

Amanda Persson,
wow vilka coola bilder! 😊 kram
aperssons.se
Ellendelin
Ellendelin ,