November goals

During november..

- Utveckla konditionen. Jag vill börja fokusera mer på konditionen igen. Hade ett sådant flyt innan jag blev sjuk i höstas och vill tillbaka till det. Kondition är så kul att träna!


- Men också utveckla bål- och överkroppsstyrka. Benen är ganska starka, så en period utav enbart överkropp vet jag är väldigt behövligt, men tanke på att det är muskelgrupper jag tränar oerhört lite men som är så himla viktiga. Speciellt i dansen för att hålla "svansen" under sig.


- Fokusera mycket på mina kompisar. Jag är väldigt noga med att mitt välmående alltid är första prioritet (för att jag vet hur jag blir när jag mår dåligt), men nu känner jag att jag är tillräckligt stabil för att kunna fokusera 110% på mina fina vänner. (nu låter det som att jag inte bryr mig om dom alls, det gör jag. Tro mig)


- Läsa nyheter och följa debatter. Att vara allmänbildad är fett jäkla coolt, faktiskt. Jag vill blir mer insatt i politik och sådant som kan påverka mig och min omgivning (alltså typ samhällsfrågor, klimatfrågor och liknande). Det är intressant, men något jag tyvärr inte lägger någon energi på. Nu jäklar ska det ändras på.


- Träna mer teknik och stretcha varje kväll. Teknikträning behövs för att utvecklas i dansen och så lite som ett par övningar varje kväll kommer förbättra mina prestationer så mycket. Även flexibiliteten behövs förbättras så att börja stretcha varje kväll är givet.


- Nya och fräscha rutiner. Jag tänker skapa nya rutiner såsom att börja läsa tidningen på morgonen och kvällen, lägga ännu mer tid på skolan och börja städa lite varje dag. Mycket (eller onödig tid kanske är rättare sagt) av min tid går på att göra ingenting. Slö surfa i sängen typ. Ändring ändring ändring.


- Shoppa mer second hand. Såååå mycket roligare än att shoppa i vanliga butiker måste jag säga. Dels för att det är snäpper billigare och dels för att det blir mer unikt. Man kan hitta unika plagg till bra priser som ett fåtal människor äger.


- Bli mer produktiv. Från och med idag har jag en lista med grejer som ska göras som jag dagligen ska skriva. Tror att det kan bli lättare att ha flera mål uppskrivna för dagen än att ha massa saker i huvudet som man glömmer av efter hand. Idag ska jag t ex till tandläkaren, städa i rummet och träna.

Gillar

Kommentarer