Nyårsfirande 2017

Gott nytt år hjärtan! Tänk vad tiden går fort. Gick in på min facebooksida för bloggen igår och såg att min allra första krönika publicerades på bloggen den 10 oktokber. Det känns inte alls som två månader sedan, snarare som igår. Hela november bara svepte förbi och nu är vi inne på 2018's först dag. Wow.

Läs krönikan här.

Vanligtvis brukar jag bara fira nyår med familjen, men i år blev det lite annorlunda. Hemma åt vi en tre-trerättersmiddag inspirerad av västkusten - nämligen skaldjur! Räkor är en storfavorit hos mig, så jag önskade det till middag, och så blev det! Nyårsmiddagen är en av det mysigaste stunderna hemma enligt mig. Då diskuterar vi allt mellan himmel och jord samtidigt som allting är lite lyxigare än vanligt.

Wearing pants from Veromoda, bandou from Ginatricot and earings from Mango

Mot halv nio snåret tog jag bussen bort till Mölnlycke och fortsatte firandet med kompisar och kompisars kompisar. Vi var ett härligt gäng som tillsammans dansade in 2018. Var lite orolig för ett misslyckat nyår, med tanke på hur folk blir och för att det dricks alldeles för mycket alkohol under just nyår, men det var helt underbart!

Gillar

Kommentarer