Och kvällens meny är

Friday dinner

Kvällens klädval var uppklätt men bekvämt. Återigen - jag älskar lager på lager!!!! Lägg gärna ett extra öga på omgivningen. Hotellet var så modernt och snyggt inrett. Wow.

Menyn för kvällen var förutbestämd, alltså åt alla på restaurangen samma sak. Vi började med förrätt och avslutade med varmrätt, efterrätt fick man köpa till om man ville ha det. Vi valde dock att äta snacks och dricka kaffe i ett loungeområde utanför rummen istället.

Till förrätt blev det blomkålspuré, löjrom och rå fisk. Låter så äckligt, men tänk er sushi fast utan ris typ. Inte det godaste jag ätit, men absolut inte äckligt. Purén var himmelsk. Blomkål är alltid ett vinnande koncept! Huvudrätten var en totalbesvikelse som jag också glömde bort att fota. Hjort är inte det godaste som finns. Vilt överhuvudtaget är inte min grej och ett inte välstekt kött smakar pyton i min mun. Kombinera dessa två och ni har en ledsen Ellen. Jag som var så hungrig!

Gick upp till receptionen och frågade om det fanns mackor att köpa. Gulliga som dem var gjorde dom i ordning två smörgåsar som jag inte tror kostade någonting. Det räddade min kväll!

  • Postad i: posted_inI köket

Gillar

Kommentarer

Loveandtears_
Loveandtears_,
Ha en bra dag🌼🙂
nouw.com/loveandtears_
isabelkensson
isabelkensson,
Hahah åå när jag läste i din profil om att du trivs bäst på scenen, i gymmet och bakom kameran kände jag direkt att vi är så lika, det är mina 3 största intressen också haha!! Ha en fortsatt fin måndag! <3
nouw.com/isabelkensson