Pillerpodden och höstmys

Min onsdag startade med en föreläsning av fina Emma och Siri från Pillerpodden. Det pratades mycket psykisk ohälsa och hur mycket fördomar som ligger i grunden för all okunskap. Har ni chansen att gå på deras föreläsning - GÖR DET! Även fast jag redan visste mycket sedan innan kändes det skönt att få en repetition och få höra det av någon helt annan.

Efter föreläsningen tog jag mig till banken och förnyade mitt BankID. Det är så typiskt att allt ska fallera för att man byter telefon. Tog mig tillbaka till skolan och övade lite ”akrobatik” med Claudia. Vill utmana min kropp och mitt rörelsemönster inför gymnasiearbetet och hon är duktig på sånt. Imorgon ska jag tillbaka och fila på koreografi!

Nu ska jag avsluta dagen med en ny tradition. Chai té, tända ljus och Riverdale i sängen, gärna med sällskap av en katt. Fördelen med hösten måste ju vara alla ljus man tänder, eller i alla fall jag tänder. Hela rummet luktar en blandning mellan vanilj, pepparkaka och nytvättade lakan. Hur härligt är inte det?

Gillar