Planerna för v.35

Måndag: Idag har jag kört ett morgonpass och åter sen in till stan för att köpa en kappa av en tjej. Hon försov sig dock, så vi ska ta det senare i veckan. Åkte hem till Linus efter jobbet och har sedan dess sovit. Jobbig dag på jobbet? Svar ja.

Tisdag: Jag kommer spendera dagen på jobbet. Nio till arton. Ett riktigt slitigt pass men jag är ganska säker på att det kommer bli bra ändå. Efter jobbet ska jag bara hem och umgås med min familj.

Onsdag: Träning på morgonen. Antingen blir det rygg, biceps och baksida eller ben. Beror lite på vad jag känner för. Vid 12 ska jag till frisören och styla om barret. Fräscha till topparna och byta färg. Felicia som jag skulle möta upp i måndags jobbar på NK, där jag har tid, så efteråt åker jag upp till henne och köper kappan. Sedan blir det snabba puckar hem för städning av huset!

Torsdag: Jobb från 6.45 till 15.15 och sedan direkt till gymmet. Blir något av det nämna ovan.

Fredag: Fredagen blir snarlik torsdagen. Jobbar till 15.15 och åker sedan och tränar bröst, axlar och mage. Mot kvällen blir det tacos och familjemys för hela slanten.

Helgen: På lördagen jobbar jag 9-16 och kör vilodag från träningen. Ska uppdatera Anna med hur veckan gått och kanske ta en promenad för att få röra på mig lite. På söndagen är jag ledig och har inga speciella planer.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

soderluundd
soderluundd,
Jättefin blogg! 😊
nouw.com/soderluundd
Ellendelin
Ellendelin ,
emmanathaliea
emmanathaliea,
Låter som en trevlig vecka! 😊
nouw.com/emmanathaliea
Ellendelin
Ellendelin ,
En väldigt trevlig vecka!!
nouw.com/ellendelin