Prestationsångest inför bloggen?

God kväll mina hjärtan! Jag är så otroligt dålig på att uppdatera er och jag ber verkligen om ursäkt för det. I mitt huvud cirkulerar massa olika inlägg, upplägg och idéer som bara behöver sättas till rätta. Många gånger tror jag det är min prestationsångest som smyger sig på, och då är det svårt att få ut det kreativa. Det ligger så många oklara inlägg i mitt utkast ska ni veta!

Min tisdag har varit lugn. Jag hade sådant flyt på morgonen och var klar med allting redan innan frukost. Den känslan är oslagbar. Fick gjort en hel del extra grejer och nu är det bara att ladda upp inför imorgon.

Tog mig en promenad hem efter jobbet. Älskar att kunna andas in friskluft och lyssna på en podd i skogen. Det ligger ett sådant stort lugn i det. Hemma städade jag huset, bytte lakan och lagade middag. Var ensam hemma fram till ungefär nu och min craving efter en extra krämig bolognese växte sig starkare för varje minut som gick. Begäret är stillat och jag ska lägga mig för kvällen alldeles strax. Men först - kvällsrutinen för hyn!

Gillar

Kommentarer