Q&A - svaren på frågestunden

Hur länge har du och L varit tillsammans? Hur träffades ni? Vi har varit tillsammans i snart två år och träffades faktiskt på jobbet. Jag tycker han såg så himla bra ut och vågade en kväll fråga om han kunde köra hem mig. Resten är historia!

Vad jobbar du med? Jag jobbar som teamledare i kassalinjen. Är helt enkelt ansvarig över kassapersonalen under mitt pass. Ser till att rasterna håller tiden, att kontantnivårerna i kassan ligger bra till, bollar med övrig personal vart det behövs hjälp, inventerar kontanter, lotter och spel. Ringer in personal om någon är sjuk. Gör lite allt möjligt som har med kassan att göra helt enkelt!

Hur började du blogga? Startade en blogg tillsammans med en kompis för 10-12 år sedan. Vi gjorde historier kring våra Stardoll-dockor, som var ett hett spel på den tiden. Sedan skrev jag mer och mer om mitt liv och idag är det ett av mina största intressen!

Vad har du pluggat under dina år? Jag har bara gått klart gymnasiet och där läste jag estet-dans!

Hur ser ditt dröm liv ut? Jag och L har köpt ett hus någonstans med en fin miljö, vi har barn och har en ekonomi vi kan leva gott på. Båda har ett jobb vi trivs med och människorna runt omkring mig mår bra. Simpelt svar - men det är så viktigt!

Vart/hur ser du dig själv om 10 år? Hänger lite ihop med frågan ovan.

Vad lyssnar du helst på? Lyssnar extremt sällan på något haha, just nu är jag besatt av Vi Avslöjar Allt. En podd som Exonphspoilerse har tillsammans med en vän. Den är så bra! Tips tips tips.

Vilket är ditt favoritplagg? Min nyinköpta hoodie från Monki. Klicka här så kommer ni till den. Perfekt passform, gosig inuti och i den perfekta ljusbeigea färgen!

3 saker du inte kan leva utan? En rykande kopp kaffe på morgonen, min telefon för att kunna ha kontakt med familj och vänner och min scrunchie.

Har du någon speciell hudvårdsrutin? Ja! Tänkte skriva ihop ett smaskigt inlägg om allt som har med hudvård att göra.

Vad är din absoluta favorit maträtt? En riktigt saftig halloumiburgare med sötpommes. ÅHHHHH! Min mun rinner när jag tänker på det.

Hur skulle du beskriva dig själv med 3 ord? Omtänksam, driven och tankspridd.

Ditt bästa hemmamys tips. Tänd ljus, mys ner dig i soffan eller sängen med någon du älskar och sätt på en riktigt bra film. Det är väl det ultimata mystipset! Annars älskar jag att sätta på mig en ansiktsmask och bara plocka här hemma.

Vem kan du prata med allt om? Linus, mina närmsta vänner och min familj.

Har du något drömresemål? Vill verkligen verkligen verkligen tillbaka till New York. Har sagt till L att jag så vill visa honom staden. Ta en promenad i Central Park och gå hand i hand längs High Line.

Ett mål du uppnått som du är riktigt stolt över? Att flytta hemifrån har alltid varit ett stort mål. Jag älskar att vara självständig. Och jag älskar att det hände ihop med L. Är stolt över vår lilla familj.

Vem är din bästa vän och varför (din pojkvän räknas inte hihi)? Jag skulle nog kalla alla mina närmsta vänner för mina bästa vänner. Det är dom för att det är personer som alltid ställer upp. Som lyssnar, fast man ältar samma sak om och om igen. Som säger till på skarpen, om man ältat något för mycket.

Ett minne som betyder lite extra mycket för dig? När L sa att han älskade mig första gången. Det är ett fint minne som värmer mig varje gång jag tänker på det 🤍

Vad är ditt drömjobb/projekt? Om du skulle starta eget företag; vad skulle det vara inom? Just nu är mitt drömjobb att få jobba med PR och sociala medier. Gärna vara personen bakom allting, men med mina medier som en extra inkomst. Och skulle jag starta ett eget företag skulle det vara inom något jag är riktigt bra på, eller mitt eget AB för mediernas fördel.

Vilka affärer tycker du har bäääst inredning? Vilka klädbutiker älskar du? H&M home, Zara home, Jotex, Granit och Hemtex har alltid saker som faller mig i smaken. En salig blandning av diverse inredningsdetaljer och nödvändigheter som lyxiga handdukar och sängkläder. Klädbutikerna jag handlar från just nu är Monki, Gina tricot, H&M och NA-KD! Har ingen speciell favorit på den fronten.

Har du en dålig ovana eller någonting du gör som andra skulle tycka var konstigt? Jag har väl den dåliga vanan att övertänka och älta sådant som egentligen inte behöver existera i mitt huvud. Mår ofta dåligt över sådant som har hänt, men försöker ändra det genom tacksamhet och att leva i nuet!

Bästa med 2020 hittills? Att få flytta ihop med min man!

  • Postad i: posted_inQ&A

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Älakar, älskar, älskar detta inlägget!! 😍 Så skönt att få en bättre bild av dig och även få lära känna dig bättre. Du och L verkar ha det så underbart att jag spricker av lycka för eran skull. och hur kul är det inte att du gått estet-dans på gymnasiet. Lät väldigt kul! 🤍 Kram finis!
nouw.com/beattriicee
Angerts
Angerts,
Kul att få veta om dig som person 😍 Skulle också vilja åka till new york!
nouw.com/angerts
Desireekujala
Desireekujala,
Så kul att läsa dina svar 😃 Ser fram emot din hudvårdsrutin <3
nouw.com/desireekujala
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Älskar alla dina inlägg! Du får Alltid till dom så himla bra, eller DU är bra!! Riktigt bra!! 💛✨
nouw.com/hannakarlzzon
Hannagrinvald
Hannagrinvald,
Så kul att läsa dina svar!🥰
nouw.com/hannagrinvald
fiaberggren
fiaberggren,
Jättekul att få läsa och att få veta mer om dig! <3
nouw.com/fiaberggren
linndossing
linndossing,
Så kul att lära känna dig bättre! Så fin du är 🤍
nouw.com/linndossing
lisaoberg
lisaoberg,
Åh kul läsning <3
nouw.com/lisaoberg
PLATINS
PLATINS,
Åååh, vilken cool look!!!😍
nouw.com/platins
meltems
meltems,
Kul att lära känna dig ❤️
nouw.com/meltems