Resursdag, ledig dag, studiedag

Idag hade min klass ledigt från skolan. Eller ja, bara dansklassen. Resten var inkallade för andra projekt. Ibland har skolan resursdagar vilket innebär schemabryt, och i vårt fall ledigt den här resursdagen. Vi pratade ihop oss några i klassen och bestämde oss för att göra något tillsammans. BRUNCH!

Overnight oats and dessert a la Klara..

Fina Jakobsson!!!!

Alla hade med sig något, så det blev lite som ett knytkalas. Jag bidrog med veganska scones för alla som inte tål mjölk och mina berömda (skämt åsido) overnight oats. Bjöd ju på oatsen när jag anordnade brunch och det blev succé då. Utöver det fanns allt från nutella till Silviakakor och massvis utav frukt. Precis det som ska finnas på en brunch fanns där! Riktigt mysig för/eftermiddag med mysiga klasskompisar.

Det blir ju lätt att man äter och dricker alldeles för mycket på sådana här tillställningar och idag var inget undantag. Efter flera timmars ätande säger kroppen nej och har nu gått in i matkoma. Känns precis som att jag ätit för ett helt år. Nästan så mycket att lite lätt huvudvärk har kickat in.

  • Postad i: posted_inI köket

Gillar

Kommentarer

beccajohnsen
beccajohnsen,
Gud vad gott det där såg ut!
nouw.com/beccajohnsen