Så stärker du dina svaga naglar

Spröda naglar - hur många förstår vad jag menar? Med det menar man naglar som förlorat sin hårdhet och därför spricker vid beröring. Idag vill jag ge er mina bästa tips på hur man stärker sina svaga naglar.

❥ Först och främst, bit inte på naglarna!!!!! Det gör att du saktar ner tillväxten och förstör den sammansättningen som nageln har byggt upp.

❥ Var inte för länge i vatten. Vätska gör att nageln börjar att flagna.

❥ Ät mycket protein, antioxidanter, magnesium och kreatin. Mat som har höga haltar av ovanstående är ägg, blåbär, mandlar. Ett tillskott med proteinpulver är inte heller fel om du inte får i dig tillräckligt med protein i din kost.

❥ Stressa ner. Stress har aldrig varit bra för kroppen.

Jag använder mig av den här oljan varje dag. Innan använde jag mig av myrolja, men uppfattade inte att skillnaden blev så markant som med en avokadoolja. Avokado är en rik källa på E-vitamin, en vitamin som naglarna och håret älskar.

Varje dag innan läggdags masserar jag in mina naglar med en droppe olja. Ibland två gånger om dagen. Olja tränger snabbt in i nageln och det kladdar inte speciellt mycket. Helt klart värt att testa! Jag lovar att återkomma med resultat inom kort. Men på bara en vecka ser jag märkbara resultat.

  • Postad i: posted_inTips

Gillar