Selfcare är något vi måse bli bättre på

Hej kära ni 🤍 Önskar verkligen att jag kunde berätta för er att jag mår bättre, men sanningen är den att det inte alls går åt rätt håll. Positivt är dock mitt negativa provsvar, vilket jag just nu firar med ett glas pepsi.

Hur mår ni? Jag har saknat att prata med er och vill verkligen bli bättre på att kommunicera med mina följare och läsare. Pratade med om vän om det egocentriska samhället vi lever i idag, att man glömmer bort den simpla frågan "hur mår du?". Det är inte konstigt att det blivit så egentligen. Jag menar - livet är så stressigt idag, vare sig man vill det eller inte. Det är sociala medier, jobb, hets och allt däremellan.

Därför tänkte jag idag dela med mig att små små tips som man kan ta till sig om man behöver lite lugn och ro i själen.

» Ta ett bad eller en lång dusch. Tro mig när jag säger att kroppen slappnar av. Använd diverse olika ansiktsmasker, hårmasker och allt däremellan. Kalla det hemma-spa!

» En långpromenad gör ofta susen, speciellt när det är friskt ute. Antingen tar du med dig poddarna och lyssnar på musik, eller så skippar du dom och njuter av naturens ljud. Jag kan ibland gå med hörlurar utan ljud.

» För vissa är avslappning att gå till gymmet, men visste ni att om kroppen redan är stressad - så blir den mer stressad av endorfinerna. Det blir på gott och ont. Då är det bra med yoga, vilket jag tror att gymkedjor erbjuder idag.

» Rensa tankarna genom att skriva av dig, eller varför inte prata av dig? Ta fram ett tomt dokument, penna och papper eller varför inte din telefon. Säg eller skriv allting om behöver komma ut ur huvudet.

  • Postad i: posted_inTips

Gillar

Kommentarer

sofiiaeklund
sofiiaeklund,

Håller verkligen med dig, self-care är så så viktigt! Jag älskar att promenera i skogen, känner mig alltid piggare och lugnare efter det! Kram på dig, hoppas du mår bättre snart!

nouw.com/sofiiaeklund
Hilma
Hilma,

En promenad i skogen kan verkligen lugna mig jättemycket <3

nouw.com/hilma