Småproblem som stör

Höstens baksida har nått oss. Regnet faller ner och blåsten är kall som sjutton. Vart är solen? Det är på hösten och vintern som jag mår som sämst. Jag mår absolut inte dåligt men jag ändras på det sättet av att tröttheten sitter i dagarna lång och motivationen ligger inte högt alls. Det första jag gör efter skolan är att lägga mig i sängen. Ligger där i timmar och sedan är klockan helt plötsligt läggdags. Kanske dags att ta tag i tröttheten och bara få saker gjort? Vädret är absolut boven i problemet. Tror inte det finns en själ där ute som tycker det är kul att vakna upp till mörker och kyla. Fy! Den här veckan har HuleB projektvecka vilket resulterar i en lugn pluggfri vecka. Precis vad jag behöver! Ska sova ut ordentligt och verkligen ta vara på att bara vara ledig på eftermiddagarna. Tänker lägga mycket tid på träning nu när jag ändå är ledig, förutom sovandet då ;-)

Älskar att träna, det är livet i en box som jag brukar säga. Dessvärre önskar jag att det funnits mer motivation. Just nu känns det som att jag bara äter och äter och äter, men tränar otroligt lite vilket tar så mycket på träningen. Men missförstå mig inte, jag är så himla nöjd med min kroppen trots att det finns småsaker jag vill ändra och att jag äter mer än vanligt eller äter lite onyttigt ibland spelar inte så stor roll. Jag är absolut inte rädd att unna mig lite gott vill säga, men när träningen inte går som den ska blir jag ledsen. Vill kunna prestera till max varje gång, vill bygga muskler som kan gynna dansen , men det går inte och det är så frustrerande.

Jag tror dock att man bara behöver ha en period i livet då saker inte går som det brukar. Livet är inte alltid lätt och det är under svåra perioder som man lär sig allra bäst. Det som jag beskrivit här ovan är ju inga allvarliga problem utan bara saker som stör mig just nu. Jag får helt enkelt hoppas på att det försvinner om någon vecka eller två så att jag slipper gå runt och grubbla över sådana här småsaker. Är fortfarande mitt glada jag hela tiden, vilket är det viktigaste!

Gillar

Kommentarer