Snön faller ner

Godmorgon mina hjärtan! Snön bara öser ner på utsidan och jag sitter inomhus med massor utav tända ljus. Jag uppskattar verkligen det, tända ljus med en bra serie framför mig. Det är avslappning för mig.

Vakande innan klockan idag, vilket inte alls var roligt. L börjar jobba ett par dagar tidigare än vad jag gör, men ändå var jag uppe före honom. Hade svårt att somna om. Med snön kommer också kyla och sovrummet var sådär obehagligt kallt. Nästan. Det finns en liten risk för överdrivt.

Nu är klockan strax efter sju och byggarbetarna håller på för fullt på utsidan. Vi bor just nu mitt i en arbetsplats, vilket faktiskt inte hörs allt för mycket in till oss - som TUR är. Jag tror man hade blivit galen då.

Vad tycker vi förresten om gardinerna? Igår var vi en tripp till IKEA för att köpa stänger, och lite annat bröte. Färgen och längden är anpassad till vår gamla lägenhet, men jag tycker inte det blev helt galet ändå. Älskar att vi investerade i runna gardiner, så att ljuset kommer in. Allt som behövs nu är lite dagsljus och sedan tror jag vi kan komma till ett beslut. Lägger in en reklamlänk här till gardinerna.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar