SOVRUM MED HOTELLKÄNSLA

Innehåller adlinks

Mitt rum har varit under konstruktion under en längre tid och idag har det äntligen börjat falla på plats. Fick ett par gardiner i julklapp och tavlorna som ni ser på bilden. Skulle ni gissat på att gardinerna är mörkläggningsgardiner? Det hade inte jag gjort!

Det är en del som inte riktigt är färdigt. Tavlorna ska exempelvis upp på väggen, jag vill byta ut spegeln som sitter ovanför den vita bänken och köpa en ny lampa som kan stå i fönstret. Gärna lite ny inredning också.

Idag var mina föräldrar på stan och köpte med sig den här till mig. Jag pratade om en sådan lampa precis innan dom åkte iväg. Hur fint? Tycker att lampan ger en känsla av "mysighet" och hela rummet blir mjukt.

LAMPA HITTAR NI HÄR

En del av mina vardagssmycken. Använder dropparna allra mest. Får så mycket komplimanger för dom, tänk att de kostade ynka tjugo kronor.. Ett riktigt kap!

Tavlorna som ska upp på väggen! Vinglasen fick jag från farmor och farfar i både julklapp och födelsedagspresent. Carolina Gynning är en stor favorit när det kommer till konst. Hennes motiv är riktigt coola och originella!

VINGLAS HITTAR NI HÄR

Gillar

Kommentarer

matildacarlssoon
matildacarlssoon,
jessicawictoria
jessicawictoria,
Sjukt fint rum 😍
nouw.com/jessicawictoria
Wilmaaxelssoon
Wilmaaxelssoon,
sofiajarefeldt
sofiajarefeldt,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså giuuu vad fint!! <3
nouw.com/matildaberlin