Studentfirande under coronatider?

Igår var det lillfisens dags att ta studenten. Alla år av slit fick ändå ett vacker avslut. Vi hade de närmsta hemma, uppdelade på olika sektioner i trädgården. Man gick runt och minglade med andra ord. Väldigt mysigt upplägg som gjorde att alla kunde komma och fira! Vädret var helt perfekt också. Varmt, men solen låg lite bakom moln.

Vi hade fixat en brunch med diverse olika tillbehör. Färsk frukt, yoghurt, kex och chark, äggröra, nutella och marmelad, pannkakor, krabbelurer, bacon och massa bröd. Man rullade ut i trädgården när det var dags för andra omgången. Men - det uppskattades. När jag tog studenten blev det tacos, lite roligare än catering!

Och något som verkade vara nytt för de flesta var krabbelurer. Det är som en tjockare amerikansk pannkaka som egentligen ska doppas i kanel och socker, men det brukar vi aldrig göra. En specialité av mig, som pappa brukar säga.

Och det filuren fyllde 6 år igår. Tråkigt att matte fick all uppmärksamhet va? 😉

När klockan blev två började folk dra sig hemåt och då la jag och L oss i soffan framför ett par avsnitt av Ozark. Han låg ett par avsnitt före mig, så jag fick kolla ikapp, men det var riktigt mysigt. Båda var trötta trots att dagen bara börjat. Jag reagerade så starkt på pollen också. Någon mer som gör det?

Till middag blev det brunch igen. Vi fortsatte mysa framför tv:n innan soffan byttes mot sängen. Jag somnade ganska snabbt i L:s famn och pussade honom hejdå imorse innan han åkte mot jobbet. 💜

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh vilket firande det blev!! Även om Corona ställt till det så kan man få till det himla bra bara man försöker liksom! Mys <3 åh usa, pollen har jag börjat känna mer och mer nu och blir helt slut av det, fy! Kram fina du!
nouw.com/emmaengstrom
Ellendelin
Ellendelin ,
Hon var supernöjd!!!! kram
nouw.com/ellendelin
Byrebeccas
Byrebeccas,
Härligt firande. 🌸 Har också börjat känna av pollen mer än för någon vecka sedan, fruktansvärt jobbigt!!
nouw.com/byrebeccas
Ellendelin
Ellendelin ,
Otroligt jobbigt, speciellt när man känner sig trött hela tiden.. <3
nouw.com/ellendelin
nellielillskog
nellielillskog,
krabbelurer är ju SÅ gott!
nouw.com/nellielillskog
Ellendelin
Ellendelin ,
Visst är det!!! Men har inte hört att så många vet vad det är..
nouw.com/ellendelin
Hilma
Hilma,
Åh men vad kul med student!! 😀 Även fast det påverkas av restriktioner och så så ser det ändå ut att ha varit en superfint firande! ❤️
nouw.com/hilma
Ellendelin
Ellendelin ,
Ohja, hon blev jättenöjd trots allt! Man får göra det bästa av situationen! <3
nouw.com/ellendelin
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,
Pollenallergiker här 👋
nouw.com/dreamandcreativity