Summer tips

Sommaren är äntligen här, eller ja, nästan här. Vädret är inte riktigt med, men värmen finns här från och till. Sommaren är min favorit årstid. Men, som under alla årstider, gäller det att ta hand om kroppen och därför tänker jag tipsa er om otroliga och hjälpsamma produkter i sommarens sol.

rabble


1. Burt's Bees body lotion som är bra tillhands när solens stålar gör torkar ut kroppen. Håller kroppen återfuktad i 24 timmar och tillför vitamin E, som förebygger rynkor och håller huden elastisk. Funkar för alla hudtyper och innehåller näringsrikt sheasmör, E-vitamin och vårdande vegetabiliska oljor av kamomill, ringblomma, rosmarin och limeblomma. Finns här.

2. Moroccanoil som är räddaren i nöden när solen och saltvattnet torkar ut hårstråna. Jag använder denna dagligen och kan inte mer än säga att produkten är bäst.Oljan är lätt absorberande för håret, håller under dagen och ger en härlig lyser, utan att se kladdig ut vilket många oljor har tendens till att göra. Finns här.

3. Hawaniian Tropic Protective Dry Oil ger ett medelhögt solskydd och är en torr olja vilket gör att den lätt tränger sig in i huden samt lämnar inga oljiga spår på huden. Passar bra till alla hudtyper. Tänk nu på att skydda er mot solens farliga strålar och införskaffa er ett ordentligt solskydd. Ett måste i mina ögon. Finns här.

4.Hawaiian Tropic Silk Hydration After Sun är helt AMAZING. Luktar fruktansvärt gott och svalkar huden när den bränts, samt underhåller den solbruna huden. Finns här.

// 1, 2, 3. 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 //

Ovanför hittar ni lite snygga sommarkläder som jag valt ut, både långt och kort, pösigt och lite tajtare. Det är något jag gillar att bära på sommaren, pösigt. Det värmer när solen inte är framme och är inte för varmt när solen väl är framme. Även mönster är en favorit och mycket roligare än att gå i helfärgade kläder hela tiden, även fast det också är riktigt fashionablet. Och vet ni vad som är så himla bra? Att alla dessa sidor har en rabattkodssida hos Rabble. Rabble är den perfekta sidan att hitta rabattkoder och erbjudanden på. Med många butiker att välja mellan och grymma erbjudanden. Värt en titt innan ni betalar i kassan!

Boozt rabattkoder / Ellos rabattkoder / Eleven rabattkoder

Gillar

Kommentarer