SUNDAY

Glad påsk hjärtan! Jag har turen att vara ledig mitt i all stress. Covid-19 har satt sina spår i handlingen, men stressen kring sjukdomen fortgår. Många regler att förhålla sig till, som en vanlig civil kanske inte tänker på. Alla tar inte sitt ansvar, om man säger så, och då får man gå runt med pekpinnen för att företaget inte ska gå under.

Så jag har isolerat mig borta hos mitt hjärta. Vi hängde med lite kollegor i fredags, åt middag hos hans mamma igår och idag har jag njutit av både en ögon och en ansiktsmask. Om en stund ska vi äta middag och därefter ta en mysig promenad. Solen lyser inte som tidigare i veckan, men det är riktigt mysväder ändå.

Och kolla vår frukost idag. Vi har hittat en ”risifrutti” fast med grekisk yoghurt och honung som innehåll istället. Yoghurten är så fruktansvärt krämig och honung ger sötman man kanske saknar emellanåt. Till det körde vi på färska blåbär, hallon och jordgubbar. Kaffekoppen stod bredvid och sällskapet var fantastiskt.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men vilken pangfrulle, lyx i mina ögon!! Vad mysigt det lät som att du haft det i påsk trots allt som händer! KRAM finis <3
nouw.com/emmaengstrom