Tankar i huvudet just nu

- Behöver få klart min uppsats, dansteorin, skriva klart talet och lägga ner extra mycket tid på matten inför nationella.

- Vill köpa mig ett nytt objektiv till kameran för att kunna börja använda den mer. Mitt 50mm är super, men fungerar inte helt till vardags. Funderar på ett 18-135mm. Tror det kan funka alldeles suveränt till vardags, kruxet med det är storleken på objektivet.

- Beställde hem lite kläder från Shein för ett par dagar sedan och vill få hem dem nu nu nu!!!!

- Trivs otroligt bra i min nya frisyr. Det är inte bara fräschare utan också lite mer jag. Långt hår har alltid varit min grej, men kort hår känns ändå så mycket jag. NÖJD!

- Dansen betyder mer än någonsin nu. Känner hur mycket jag utvecklas för varje danslektion och mitt gymmande har gett resultat i min teknik. Planerna med gymandet börjar ta sin plats och det glädjer mig mer än någonsin!

- Vem är jag? Vad vill jag? Vad kan jag? Vart vill jag?

- Vill börja vlogga/ börja med youtube men det känns som alldeles för mycket jobb. Har inget bra redigeringsprogram och känner inte att tiden finns åt både bloggen och youtube i sådana fall. Vill satsa fullhjärtat på bloggen, men känner ändå att jag behöver fler sociala medier för att kunna sprida bloggen vidare. Ack vad det är svårt.

Bilder fårn we heart it

Gillar

Kommentarer