Teckna din trygghet idag

Inlägget är i betalt samarbete med Olycksfallsförsäkrning.se

I våras gick jag hos en psykolog av diverse olika anledningar. Just då kändes livet väldigt rörigt och jag kände att någon behövde komma in i mitt liv och sortera upp alla tankar. Vi mår inte alltid bra, och även fast vi gör det kan en psykolog vara nödvändigt. Det är viktigt att våga ta hand om sig själv. Det mina vänner - det måste ni ta med er!

En sak jag upptäckte ganska snabbt, var att mina timmar hos psykologen var väldigt dyra. Visserligen är det väl investerade pengar, men det är inte alltid plånboken hänger med. Pengar ska gå till så mycket annat än timmar hos psykologen. Jag kände efter ett antal gånger att det inte var hållbart i längden. Speciellt när vi flyttade ihop och pengarna ska portioneras ut till hyra, mat och ja - allt det där.

Har ni koll på vad en olycksfallsförsäkring är? Det hade inte jag innan jag hittade Olycksfallsförsäkring.se . På hemsidan kan man läsa om vad en olycksfallsförsäkring faktiskt är och enkelt få hjälp, genom att lätt skicka iväg ett mejl. Absolut bästa med tjänsten är att det inte kostar något för dig som kund. Det enda som kostar något är när du tecknar en försäkring, men det kanske redan är en självklarhet.

När jag kikade på hemsidan insåg jag att mina psykologtimmar hade kunnat bli billigare, eller till och med gratis, med en olycksfallsförsäkring. På hemsidan står information som "Misshandel och olyckor som leder till att du drabbas av psykisk ohälsa och som kräver behandling kan bekostas med en olycksfallsförsäkring. Om vi talar om psykologhjälp så gäller ersättningen i upp till ett visst antal behandlingstillfällen, till exempel 15 sessioner." Tänk om jag läst detta för ett halv år sedan. Det hade varit till en stor hjälp!

Det är otroligt skönt att hemsidor, som Olyckfallsförsäkring.se, finns. Allting man behöver veta kring försäkringen finns samlat. Och hade jag aldrig hittat hemsidan, hade jag aldrig förstått hur viktigt det är att skaffa sig en olycksfallsförsäkring. Förutom att få hjälp med sin psykiska hälsa, kan det vara skönt att veta att en försäkring täcker bland annat tandvård, resekostnader, akut sjukvård och ekonomisk invaliditet.

Jag har en olyckfallsförsärkning via jobbet, men har ändå valt att teckna en via mitt försäkringsbolag, som gäller för min privat. En skönt trygghet att ha, ifall något skulle hända. Tack Olycksfallförsäkring.se!

Gillar

Kommentarer

felicianelen
felicianelen,
tack för tipsen!! 😊
nouw.com/felicianelen
cesiliegm
cesiliegm,

Dette visste jeg ikke!

nouw.com/cesiliegm
meltems
meltems,

Så himla viktigt

nouw.com/meltems
Patriciaespe
Patriciaespe,

Ja detta skaffade jag för ca 5 månader sedan.. Ett måste!!

nouw.com/patriciaespe
sofiahaag
sofiahaag,

Så bra inlägg hade faktiskt ingen aning!!

nouw.com/sofiahaag
Desireekujala
Desireekujala,

Så bra och viktigt ifall något händer <3

nouw.com/desireekujala
Sophiehelena
Sophiehelena,

Detta hade jag ingen aning om, ska verkligen ta till mig då jag går i tankar om att prata med en psykolog! <3

nouw.com/sophiehelena
fiaberggren
fiaberggren,
Det är ju superbra! Jag har en tecknad, men det är verkligen såå viktigt!
nouw.com/fiaberggren
celinelundqvists
celinelundqvists,

Så bra och informativt!

nouw.com/celinelundqvists
DiaryofMalin
DiaryofMalin,

Det är så bra och inte många som vet om det! Jag har ICA försäkringar och fick 10 möten med psykolog gratis! 😃

nouw.com/diaryofmalin