Tillbakablick 2017 | del 2

Ännu ett artonårsfirande blev avbockat i Juli. I samband med det tog jag (eller Clara rättare sagt) en av mina favoritbilder på mig själv. Glad och mindre blek! Fortsatte jobba, men låg mest hemma i solen och lyssnade på podcast. Tränade när det var dåligt väder och tog det lugnt när jag nu kunde. I slutet av månaden åkte jag iväg till Italien med familjen. Solade, badade och äventyrade.

I början av augusti kom vi hem från Italien, efter många timmars bilresande. Fördelen med bilresa är allt man får se på vägen, det är så vi hittat många av smultronställena vi varit vid, nackdelen är att det tar extremt lång tid. Första bilden föreställer Camogli som var det första stället vi bodde i och andra bilden Genova som vi åt middag i sista kvällen. Träffade kompisar, tränade och tog det extra lugnt efter resan. I slutet av månaden började sista året på gymnasiet.

I oktober träffade jag Vera för första gången, ni vet hon jag brukar fota med? Jag fikade mycket med kompisar den här månaden och njöt av hösten, som ännu inte blivit så kall. Nu började skolan komma igång på riktigt och livet blev stressigt. I slutet anordnade kåren en inspark för ettorna och vi var där för att hjälpa till.

En pang fotografering med Vera. Vi hittade ett parkeringsdäck och fota i solnedgången. Började jobba intensivt med mitt gymnasiearbete men det är svårt, riktigt svårt. Var iväg och supportade Joakims band Blacklight på Partillerocken. De gick vidare till final!

Höstlov! Jag och Emma åkte iväg till Alingsås och fikade, en supermysig spontanresa. Göteborg blev täck av snö i November och det traditionella busskaoset startade. Samma visa varje år. Jag plockade fram min päls, som jag levt i sedan vintern anlände.

December var en händelserik månad. Jag jobbade, hade dansuppvisning, var iväg till Stockholm med klassen på min artonårsdag, julafton och nyår. Emma fyllde även arton och det firade vi ordentligt. Under jullovet jobbade jag största delen och tränade även en del när tiden fanns. Har gjort klart två av fyra koreografier till gymnasiearbetet och känner att livet faktiskt är riktigt bra.

Gillar