Tre kvinnor som inspirerar mig

Jag tycker det är så otroligt viktigt att belysa andra, och speciellt kvinnor. Tänk vad ett par snälla rader kan gör för någon annan. Idag vill jag tipsa er om tre stycken influencers som inspirerar mig varje dag.

@elinskoglund är en stark kvinna som jag följt i flera år. Hon är en sådan härlig person med en underbar utstrålning. Hennes blogg tar oss igenom hennes liv, hennes känslor och hur hon tar sig uppåt i karriären. Elin inspirerar mig för att hon går sin egen väg. Hon är jordnära i en värld där mycket handlar om ytlighet, speciellt inom bloggvärlden och hon har kommit långt i karrären. Vilken jäkla kvinna!

Anna Stålnacke (instagram här ) är en riktig krigare. Hon tar över 100kg i utfall och jobbar tjugofyra timmar om dygnet, typ. Anna äger Gymmet Sverige tillsammans med sin kille, som slog upp dörrarna 2002. Jag längtar till dom öppnar i Göteborg. Anna inspirerar mig för att hon alltid har en drivkraft som ingen annan och är motiverande på alla plan. Hon får mig att vilja utvecklas.

Jag har följt Ellinor Löfgren (blogg här) i hur många år som helst. Hennes livsutveckling har varit väldigt lik min och därför har jag känt mig väldigt lik henne. Jag är så glad för Ellinors skull. Hon inspirerar mig för hennes starka vilja, hennes stora kliv i karriären och hur hennes liv är så "annorlunda" gentemot hur den ideala bloggarens liv ska se ut. Åh Ellinor!

  • Postad i: posted_inTips

Gillar

Kommentarer

ISJO
ISJO,
SÅ SANT och sååå viktigt!!
nouw.com/isjo