Tre skönhetsfavoriter som du bara måste ha

Finns det något bättre än en riktigt bra hudvård? Jag spenderar gärna timmar på att bara massera in diverse olika serum och krämer, för att sedan vakna upp med ett plumpat resultat och ett glow som inte går att missa. Idag vill jag dela med mig utav tre favoriter du bara måste ha i ditt badrumsskåp!

Estée Lauder Advanced Night Repair vet ni vid det här laget är mitt absoluta favoritserum. Inte bara för att förpackningen ser lyxig ut, utan för att den verkligen ger resultat. Serumet tillför lyster, förbygger ålderstecken, tillför fukt och reparerar redan synliga ålderstecken.

Den här klappar jag in i ansiktet efter rengöring och essense. Ett skönt sätt att arbeta in serumet i ansiktet är att använda en jaderoller (klick). Förvara den i kylskåpet för en kylande känsla.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% gör magi med hyn. Serumet har påvisad effekt att minska intrycket av orenheter och tilltäppheter. Jag tycker att serumet balanserar den oljiga hyn i t-zonen. Niacinamid är känt för att jämna ut huden och minskar rodnader och pigmenteringar.

Många upplever att serumet korvar sig eller att det skapas ett skum. Viktigt är att ansiktet och händer är torra, samt att du klappar in serumet i ansiktet - istället för att smeka in ansiktet.

Lumene Nordic-C Arctic Berry Oil-Cocktail har inte funnits jättelänge i min rutin, men det har blivit en produkt jag inte kan leva utan. Oljan är en energigivande cocktail som innehåller våra mest värdefulla arktiska bär - hjortron, tranbär och lingon. C-vitamin ljusar upp huden, medan fettsyrorna tränger ner i huden och återfuktar.

Den här använder jag innan min nattkräm, eller bara som den är. Oljan tränger snabbt in i huden och jag har aldrig upplevt att den är kladdig. Skaka flaskan, tryck ut ett par pump i handen och värm oljan innan du applicerar den i ansiktet.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Har en av dessa produkter och jag är helt kär!! 😍 Ska absolut kolla in dem andra och som du säger att lägga ner timmar på hudvård är lätt hänt!
nouw.com/beattriicee
Julia,
jade roller är sååååå babe! älskar dom 😊
ajlimuller.se
Desireekujala
Desireekujala,
Åh älskar min Jade roller, bra tips att lägga den i kylen det måste jag prova 😃
nouw.com/desireekujala
Hannagrinvald
Hannagrinvald,
är sugen på att testa The Ordinary, ska nog införskaffa mig en Jade roller också när jag ändå håller på haha<3
nouw.com/hannagrinvald
sofiiaeklund
sofiiaeklund,
Älskar det där serumet från ordinary! Inte använt jättelänge än men ser redan skillnad på min hy som jag annars har väldigt mycket problem med!
nouw.com/sofiiaeklund
Aliciasmood
Aliciasmood,
Estée Lauder I mitt hjärta!❤️
nouw.com/aliciasmood
oliviamalm
oliviamalm ,
Har aldrig provat! Måste göra de snart
nouw.com/oliviamalm
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Är det något jag är sugen på att testa så är det The Ordinarys produkter!! De verkar ju helgrymma som man hört från många andra 😃 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Sophiehelena
Sophiehelena,
Hört så mycket bra om the ordinary så vill verkligen prova 😍
nouw.com/sophiehelena
fiaberggren
fiaberggren,
Har ett annat serum från the ordinary! Måste bara testa denna med!!
nouw.com/fiaberggren