Trött på att aldrig må bra - akutbesök och mediciner

Sjuklingen är tillbaka, men jag mår ändå bra efter omständigheterna. Igår natt (för visst är klockan 05 mitt i natten?) fick jag extrema smärtor bak i ryggen/sidan. Det hade egentligen börjat redan kvällen innan, men då trodde jag mest att det var en smärta för att jag suttit på ett konstigt sätt.

L fick köra in mig till akuten, efter ett varmt råd från en sköterska på 1177. Där började den eviga väntan innan det var min tur att träffa en läkare. Hon konstaterade ganska snabbt urinvägsinfektion, men efter en extra titt på mina värden, såg hon att mina njurvärden var dåliga. Njursten. En spruta och 2h observation senare fick jag åka hem med stränga order - ifall jag blir sämre. Då blir det akuten och operation, om det är riktigt illa.

Det är så himla frustrerande att aldrig känna att man mår bra. Eller att kroppen inte mår bra rättare sagt. UVI är något jag tampats med i många år och får ett x antal gånger, om jag har otur. Nu har det hänt väldigt många gånger på kort tid.

Att ständigt vara sjuk tar på psyket, men jag känner mig ändå bra. Jag mår bra.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhhh skickar massvis med kramar ♥️♥️
nouw.com/happym
ebbabrage
ebbabrage,

Men fy vad tråkigt!! Hoppas verkligen att det blir bättre!! ❤️

nouw.com/ebbabrage
tjaweman
tjaweman,
Usch lider med dig . Krya
nouw.com/tjaweman
isabylund
isabylund,

Åh fy.. att vara sjuk är en av mina värsta ångest-triggers så förstår verkligen att det är påfrestande. Du verkar stark ändå så häng i <3 Krya på dig!

nouw.com/isabylund
Johannna
Johannna,

Nej men fy, skickar verkligen en massa kramar <3

nouw.com/johannna
amaliev
amaliev,

Masse gode klemmer til deg! ♥️

nouw.com/amaliev