Vad hände egentligen med januari?

INLÄGGET SKULLE HA PUBLICERATS IGÅR KVÄLL

Uppdateringen från min sida blev allt annat än vad jag tänkt mig under januari månad. Gick med i utmaningen, vilket jag trodde skulle öka motivationen - men som snarare gav motsatt effekt. Ingenting som gör mig ledsen dock. Bloggen ska aldrig vara ett stressmoment för mig.

Hur mår ni mina hjärtan? Jag mår mycket mycket bättre nu. Känns som att det var viktigt för mig att 2020 hamnade bakom. Att året nu har passerat. Någonstans känns 2021 som ett extremt mycket ljusare år, inte bara för att det är ljusare ute. Jag tror att det för mig behövs någon typ av nystart. Hur vet jag dock inte än.

Idag då? Jag och min käraste har myst precis hela dagen. På förmiddagen hade vi en så kallad Kick off med businessen, så medan pennan glödde och öronen mina var spetsade sov hjärtat som en stock. Vi drack kaffe framför en serie och tog oss sedan en lång promenad runt stan för att köpa godis och lördagsgott. Om jag var lycklig över godispåsen? Ni vet redan svaret.

Nu ska jag stänga ner datorn för natten och lägga mig. Det chockade mig när jag såg att klockan var strax ett på natten, men det är okej. Imorgon väntar dag två av Kick offer och ett kort extrapass på kvällen. Skulle ändå säga att det är en rätt okej söndag ändå. Godnatt! 💜

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

emmapetersson
emmapetersson,

Låter som en bra helg!

nouw.com/emmapetersson
seagullcrying
seagullcrying,

Vad är de för gott i din skål tro 😊? Håller med om tävlingen där, jag valde att inte gå med då jag tänkte att det skulle ge mig ett stresspåslag och känner man de redan innan så skall man absolut inte äventyra de

nouw.com/seagullcrying
tildablanksvard
tildablanksvard,

Låter som en mysig dag!

nouw.com/tildablanksvard