Vad jag gör för att må bra

Hej hjärtan! Min valborg igår var mer mysig än festlig, och det är jag glad för. Jag myste med bästa kompis och fortsatte myset med familjen på kvällen. Den senaste tiden har min ångest varit ganska ordentlig. Jag tror det handlar mycket om studenten, för även om det kommer bli otroligt skönt handlar det ändå om att försvinna från en trygghet. Jag gillar ju rutiner. Nedan har jag listat ett par saker som jag får mig att må riktigt bra.

» Jag startar alltid mina morgonar eller avslutar mina kvällar med en spirulinashot. Både för immunförsvaret men också för att huden mår riktigt bra av alla antioxidanter.

» Gosar med mina katter. Ingen ger så mycket kärlek som ens husdjur!

» Promenader för att ge kroppen lite harmoni.

» Väljer kläder kvällen innan för att verkligen känna att jag trivs. Det värsta som finns är när kläderna bara sitter åt, sitter fel eller inte känns som en själv.

» Tränar så att kroppen svettas. Jag älskar att lyfta tungt och känna hur vikterna blir tyngre och tyngre. Det är så man känner att man lever.

» Jag statar alltid min morgon med gröt, tända ljus och en poddcast. Myshetsfaktorn är skyhög och det gör att hela dagen blir till den bättre.

  • Postad i: posted_inTips

Gillar

Kommentarer